Proeflokaal

Proeflokaal bierbrouwerij de prael

In ons proeflokaal voel je jezelf snel thuis. Je hebt er zicht op onze brouwinstallatie en het brouwen van ons ambachtelijke bier. Er kan veel, niets hoeft. In een ongedwongen sfeer kun je onze en andere bijzondere bieren proeven, borrelhapjes eten en ook genieten van een goede maaltijd. Onze eerlijke, vaak Hollandse (ook vegetarische) maaltijden hebben meestal iets te maken met bier en de producten zijn zoveel mogelijk bij lokale leveranciers ingekocht.

Speciale evenementen

Het Proeflokaal biedt veel mogelijkheden. Je kunt er prima alleen maar ook samen of met groepen komen. Het Proeflokaal is de perfecte locatie voor vergaderingen, verjaardagen, bedrijfsborrels en uitjes, en zelfs bruiloften! Vertel ons je wensen en wij vertalen deze naar een op maat gemaakte offerte. Kijk voor inspiratie bij onze verschillende arrangementen.

We organiseren ook allerlei evenementen in het Proeflokaal. Bijvoorbeeld proeverijen of bierbrouwwedstrijden. Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat er te doen is  in het proeflokaal, kijk dan in onze agenda of neem contact met ons op.

We helpen je graag!

Het Proeflokaal als ‘Leer- werkbedrijf’

Naast een sfeervol bierproeflokaal is Het Proeflokaal van Brouwerij de Prael ook als leerplek voor mensen die hun opleiding aan de Werkleerschool volgen. In ons Proeflokaal doen zij ervaring op bij verschillende plekken binnen de horeca door te werken in de bediening, achter de bar en in keuken.

Meer informatie kunt u lezen op www.werkleerschoolamsterdam.nl

Stef Cracium, horecamedewerker/gastheer:

“Het fijne van het Proeflokaal is dat je heel veel verschillende bieren kunt proeven die je niet dagelijks tegenkomt. We serveren veel meer dan alleen bier van de Prael. Als de gasten dat willen, help ik ze kiezen want ik weet best veel over de bieren die we serveren. Ook probeer ik een kleine band op te bouwen met de gast door een gesprekje aan te gaan.

Ik let op mijn gedrag, uiterlijk en houding. Ik hoef niet per sé fooi te krijgen, als de gasten maar tevreden zijn. Dit werk geeft me meer mensenkennis, ik vind het mooi om te zien hoe mensen reageren.”

 

WP-Highlight